Werkwijze webshop GAiN kringloopwinkel

De werkwijze van de webshop van de GAiN kringloopwinkel wordt hieronder in overzichtelijke secties opgesomd. Daarnaast zijn op alle bestellingen de algemene voorwaarden van toepassing. We raden je aan het onderstaande door te lezen alvorens je een bestelling bij ons plaatst, zodat je weet wat je kunt verwachten van onze service.

Heb je een vraag of opmerking? Deel die dan met ons via het contactformulier op de website.

Artikelen

Het aanbod van artikelen in onze webshop varieert per week. De meeste artikelen in onze webshop zijn uniek. De voorraad wordt automatisch geregistreerd. Houd er dus rekening mee dat de op=op regel snel in werking kan treden en dat ons aanbod iedere week anders kan zijn. Alle elektronica in onze webshop is voor verkoop zorgvuldig getest. De artikelen worden onverpakt bij u thuis bezorgd, tenzij anders vermeld bij het product in de webshop. De artikelen die in de webshop worden aangeboden worden niet ook in de fysieke winkel aangeboden.

Totstandkoming bestelling

De bestelling is definitief na het afronden van het betaalproces op onze website. Betaling bij aflevering is automatisch geselecteerd als betaalwijze. Je ontvangt een bevestiging in je email. Controleer voor de zekerheid ook je spambox; soms komen de e-mails daarin terecht.

Wij sturen je een berichtje als we de bestelling hebben voorbereid en afgerond en deze klaar is om te worden bezorgd. 

Annulering

Wil je je bestelling annuleren? Doe dit dan binnen 2 uur na plaatsing van de bestelling. Wij kunnen deze dan nog op tijd annuleren en er worden geen kosten in rekening gebracht. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website. Gebruik dit formulier ook als je je bestelling wilt wijzigen of verdere vragen hebt.

Prijzen

De prijzen van de artikelen in de webshop zijn vaste prijzen en hierover wordt niet onderhandeld. Dat geldt ook voor de bezorgkosten. Alle prijzen zijn inclusief btw.
Naast deze prijzen ben je van harte welkom om een vrije gift te geven ten bate van de projecten die we vanuit de kringloopwinkel ondersteunen. Wij zamelen de betalingen en giften zo mogelijk apart in om deze ook apart te kunnen verwerken in ons kassasysteem.

Betaling

  • Betaling vindt plaats bij het bezorgen van de bestelling.
  • Bij bezorging zijn alleen contante betalingen mogelijk. Gelieve gepast te betalen.
  • Bij contante betalingen streven we ernaar dit contactloos te laten geschieden.
  • Een vrije gift is mogelijk en wordt zeer op prijs gesteld.

Bezorging

De bezorging van bestelde artikelen vindt plaats op woensdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur. Bestellingen die vóór dinsdag 15.00 uur zijn gedaan, worden dan bezorgd. Ben je niet thuis op dit tijdstip? Breng ons dan op de hoogte, zodat we een oplossing kunnen zoeken.

De bezorgkosten zijn als volgt:

  • Nieuw-Lekkerland: gratis bezorging vanaf €5 bestelwaarde (anders: 1,50 EUR)
  • Kinderdijk en Streefkerk: 2,50 EUR per bestelling (ongeacht de waarde)
  • Alblasserdam, Bleskensgraaf en Oud-Alblas: 5 EUR per bestelling (ongeacht de waarde)
    Er wordt alleen in deze plaatsen bezorgd.

De bezorgkosten worden in onze webshop automatisch bij je factuur opgeteld in je winkelmand aan de hand van je postcode.
Bij bezorging wordt door onze vrijwilligers zoveel mogelijk rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM.

Als u tijdens het bezorgmoment niet thuis bent, proberen wij het nog eenmaal op het volgende bezorgmoment. Bent u dan opnieuw niet thuis, dan wordt het artikel terug genomen in de winkel.
Het is helaas niet mogelijk om zelf goederen mee te geven met de bezorger.

Afhaalpunt

Het afhaalpunt is vanaf week 11 gesloten, omdat de fysieke winkel dan weer (op afspraak) opent. Alle bestellingen in de webshop kunnen vanaf dat moment alleen nog worden bezorgd. Het is niet mogelijk om artikelen in de webshop in de fysieke winkel op te halen.