De opening van de GAiN Kringloopwinkel in Nieuw-Lekkerland zal plaatsvinden op vrijdag 9 mei 2014. ‘Het zal een feestelijke dag worden waarop we dit nieuwe initiatief willen markeren’, aldus de werkgroep. Er is nog ruimte voor vrijwilligers die in de winkel willen werken. Ook zijn kwalitatieve goederen nog steeds welkom om ter verkoop te worden aangeboden.

De werkgroep voor het pand van de GAiN Kringloopwinkel

De werkgroep voor het pand van de GAiN Kringloopwinkel

“De GAiN Kringloopwinkel is er van én voor Lekkerlanders,” stelt de werkgroep, “daarom willen we de omgeving ook echt bij het initiatief betrekken. De winkel wordt volledig gerund door vrijwilligers. Ook wordt lokale ondernemers gevraagd het initiatief te sponsoren.” Op vrijdag 9 mei om 16.00 uur wordt de kringloopwinkel op feestelijke wijze geopend. Op deze dag is de kringloopwinkel ook ’s avonds geopend en op zaterdag 10 mei krijgt het feest een vervolg. Het volledige programma wordt later bekend gemaakt.

Er is doorlopend gelegenheid om uw kwalitatieve goederen ter verkoop aan te bieden. Daarmee bevordert u de duurzaamheid van goederen én levert u een bijdrage aan het werk van de GAiN Kringloopwinkel. U kunt uw goederen iedere eerste en derde maandag van de maand tussen 19.00 en 21.00 uur inleveren aan de Middelweg 2.

Ook is er nog gelegenheid om uzelf aan te melden als vrijwillige winkelmedewerker. Kijk voor meer informatie over de vacatures en andere zaken op de website of neem contact op met Hugo Baas (06 23 87 55 46). De GAiN Kringloopwinkel is sinds kort ook actief op Facebook.

Comments are closed