regenboog boven pand 83

MISSIE

De GAiN kringloopwinkel wil een win-win situatie creëren. De inwoners van Nieuw-Lekkerland en omgeving krijgen de mogelijkheid om kwalitatieve artikelen aan te schaffen tegen een ‘kleine prijs’. Met hun aankoop ondersteunen zij de projecten van stichting GAiN onder de Roma bevolking in Centraal en Oost-Europa.

VISIE

1. De GAiN kringloopwinkel wil van betekenis zijn voor de minderbedeelden in de regio door het creëren van een verkooppunt en een sociale ontmoetingsplek, gedreven vanuit Gods liefde om daarmee een bijdrage te leveren aan lokale armoedebestrijding.

2. De GAiN kringloopwinkel ondersteunt stichting GAiN bij haar visie en missie: Het ondersteunen van hulpbehoevende personen door het verlenen van humanitaire hulp, het inzamelen van allerlei hulpgoederen en de verdeling ervan aan de in het binnen- en buitenland levende behoeftige personen.

3. De GAiN kringloopwinkel wil hergebruik van goederen stimuleren, de duurzaamheid bevorderen en een bijdrage leveren aan een ‘groen Nieuw-Lekkerland.’

4. De GAiN kringloopwinkel wil een samenbindende factor zijn in Nieuw-Lekkerland door samen te werken met inwoners en diverse maatschappelijke organisaties. Het is een plek van en voor Lekkerlanders.