Onderstaand bericht werd op vrijdag 5 februari online gepubliceerd op de website van de regionale krant De Klaroen en werd ook afgedrukt in de krant van woensdag 10 februari 2021.
 
• Het busje van de GAiN kringloopwinkel in Nieuw-Lekkerland wordt ingeladen.
• Het busje van de GAiN kringloopwinkel in Nieuw-Lekkerland wordt ingeladen. (Foto: J. van Zoest )

GAiN kringloopwinkel Nieuw-Lekkerland opent webshop

NIEUW-LEKKERLAND • De GAiN kringloopwinkel lanceert op vrijdag 5 februari een nieuwe webshop. Bestellingen kunnen worden bezorgd in de omgeving. Binnenkort wordt ook een afhaalpunt geopend bij het pand van de kringloopwinkel aan de Planetenlaan te Nieuw-Lekkerland.

De GAiN kringloopwinkel is, net als andere niet-essentiële winkels, al sinds de start van de lockdown medio december, gesloten. De winkel wordt gerund door vrijwilligers en de opbrengst gaat naar diverse projecten onder de Roma bevolking in Centraal en Oost-Europa.

Actief betrokken
Initiator Janine: “Het deed ons pijn om steeds naar de dichte deuren van de winkel te kijken en te weten dat er geen geld binnen kwam voor onze projecten en dat onze vrijwilligers thuis zaten. Daarom zijn we aan de slag gegaan met het opzetten van een webshop om zo tóch onze projecten te helpen. We vinden het fijn dat onze vrijwilligers weer actief betrokken kunnen worden.”

De webshop wordt op vrijdag 5 februari gelanceerd en vanaf dat moment kunnen bestellingen worden geplaatst. De bestellingen worden vooralsnog thuisbezorgd in Nieuw-Lekkerland, Kinderdijk, Streefkerk, Alblasserdam, Bleskensgraaf en Oud-Alblas. In Nieuw-Lekkerland worden er geen bezorgkosten gerekend. Binnenkort wordt er ook een ophaalpunt geopend, waarbij rekening wordt gehouden met de door de overheid gestelde richtlijnen.

De artikelen in de webshop zijn heel gevarieerd, zoals ze dat in onze fysieke winkel ook zijn. Er zijn artikelen van iedere afdeling uit onze winkel. Het aanbod varieert van schaatsen tot boekenpakketten en van kleding tot brocante artikelen. Vanaf vrijdag 5 februari is de webshop online te vinden op de website van de kringloopwinkel: www.gainkringloop.nl.

Comments are closed