Op donderdag 9 mei bestaat de GAiN Kringloop in Nieuw-Lekkerland alweer 10 jaar! Dat vieren we met een feestweek van 14 t/m 17 mei.

Op zaterdag 9 mei 2014 opende de GAiN kringloopwinkel haar deuren aan de Middelweg in Nieuw-Lekkerland. Het startte als een pilot van een jaar, maar groeide uit tot een waardig onderdeel van het winkelaanbod in het dorp. Na een aantal jaar verhuisden we naar de Planetenlaan, waar we nu een onderdeel zijn van Pand 83. We zijn ontzettend blij en dankbaar dat we al 10 jaar kunnen bestaan. Dat is vooral mogelijk door onze vrijwilligers en natuurlijk ook door de vele klanten. 

Alle winst die uit de GAiN kringloop voortkomt, wordt nog altijd besteed aan projecten van stichting GAiN. Dit zijn projecten onder de Roma bevolking in Roemenië en Slovenië. De aankopen in de winkel zijn dus niet alleen voordelig voor onze klanten, maar óók voor onze projecten.

Tijdens de feestweek van dinsdag 14 t/m vrijdag 17 mei zijn er diverse acties. De belangrijkste voor onze klanten is dat je de gehele week op alle artikelen 10% korting krijgt. Deze wordt verwerkt bij de kassa. Ook krijgen klanten een zomers cadeautje bij de kassa (op = op). Op woensdagmiddag 15 mei is er daarnaast gratis ijs op vertoning van je kassabon van die dag. Daarnaast heb je de mogelijkheid om meer te delen over jouw leukste aankoop of herinnering aan de GAiN kringloop. Dit kan op het daarvoor bestemde bord in de winkel of via social media.

We zien er naar uit en hopen je snel te ontmoeten!

Comments are closed