Aanstaand weekend is het zover! De GAiN kringloopwinkel wordt op vrijdag 9 mei om 16.00 uur officieel geopend. De opening krijgt een feestelijk vervolg op zaterdag 10 mei. Er is een gevarieerd programma samengesteld waarbij voor jong en oud genoeg te beleven is.

20140326 banner kringloopwinkel2Op vrijdag 9 mei wordt om 16.00 de GAiN kringloopwinkel officieel geopend door wethouder Boender, familie Smit en GAiN-directeur Ruud Speksnijder. Daarna is er de mogelijkheid voor een hapje en een drankje voor alle aanwezigen. Uiteraard is er gelegenheid om de kringloopwinkel te bekijken en de eerste aankopen te doen. Op deze dag is de kringloopwinkel geopend tot 20.00 uur.

Op zaterdag 10 mei krijgt de opening een feestelijk vervolg. Voor jong en oud zijn er diverse activiteiten in en om de kringloopwinkel. Zo kunnen de kinderen enveloppen trekken, is er een kraam met informatie over GAiN en een kraam met 1-euro-artikelen. De kringloopwinkel is dan open van 10.00 tot 16.00 uur. De winkel is gevestigd aan de Middelweg 2.

Comments are closed