Op maandag 24 maart vond in het IJsclubgebouw in Nieuw-Lekkerland een informatiebijeenkomst plaats. Ongeveer vijftig vrijwilligers waren aanwezig om zich te laten informeren over de stand van zaken rond de GAiN Kringloopwinkel. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe werkgroep had deze informatiebijeenkomst georganiseerd om de aangemelde vrijwilligers te informeren over het proces van het opstarten van de GAiN Kringloopwinkel in Nieuw-Lekkerland.

Ruud Speksnijder, directeur van stichting GAiN, begon de avond met algemene informatie over GAiN. Daarna vertelde Hugo Baas, initiatiefnemer voor de kringloopwinkel, over het ontstaan van het idee voor een kringloopwinkel in Nieuw-Lekkerland. Op deze informatiebijeenkomst zagen we de grote lokale betrokkenheid bij dit initiatief.

Na een pauze met wat lekkers in GAiN-style zoomde Hugo Baas verder in op het kledingdepot en de kringloopwinkel. De werkgroep werd voorgesteld en er werd uitleg gegeven over de taken die beschikbaar zijn voor de vrijwilligers. Ook werden praktische zaken doorgenomen, zoals locatie, openingstijden en de website. Na de vragenronde werd de avond afgesloten. Daarbij werd de wederzijdse hoop op een goede samenwerking uitgesproken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Comments are closed