openingstijden

Op vrijdag 23 maart hoopt de GAiN kringloopwinkel haar deuren te openen in het nieuwe pand aan de Planetenlaan. Dat brengt een aantal veranderingen met zich mee.

Locatie
De kringloopwinkel verhuist naar ‘Pand 83’, waar ook andere sociale partijen deel van zullen uitmaken. Je kunt dit pand vinden aan de Planetenlaan 83. Het is een centrale locatie in Nieuw-Lekkerland en we hopen dat we daardoor voor alle inwoners van Nieuw-Lekkerland (en omgeving) goed bereikbaar zijn. Er is eveneens voldoende parkeergelegenheid, zowel bij het gebouw zelf als bij de tegenoverliggende parkeerplaats bij de Maranatha kerk en eventueel nog bij de supermarkt Aldi.
De winkel zelf is groter van oppervlakte en ook ruimer opgezet, waardoor het winkelen nog aangenamer wordt.

Openingstijden
Met de verhuizing naar het nieuwe pand breiden we ook de openingstijden uit. We zijn vanaf maart 2018 nu ook open op dinsdag en op de woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend. Van dinsdag tot en met zaterdag zijn de openingstijden iedere dag gelijk, namelijk van 10.00 tot 16.00 uur.

openingstijden

Officiële opening
Hoewel wij vanaf 23 maart weer open zullen zijn, is er geen officiële opening op die dag. Die zal op een later tijdstip plaatsvinden, in samenwerking met de andere betrokken partijen van Pand 83.

We hopen jullie snel te mogen verwelkomen!

#

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *