Je hebt het wellicht deze week al in de lokale kranten gelezen: aanstaande donderdag 22 november wordt in en om Pand 83 een Winterfair gehouden. Je bent welkom van 16.00 tot 21.00 uur. 

De Winterfair is een samenwerking van de partijen die in Pand 83 zijn vertegenwoordigd: Vluchtelingenwerk Nederland, Jij bent in Beeld, Huis van de Waard, Sterk@Werk en wij als GAiN kringloopwinkel. Het doel van de partijen is om een gezellig evenement voor de inwoners van Nieuw-Lekkerland en omgeving te organiseren. Daarnaast is het belangrijk dat de naamsbekendheid wordt vergroot, zodat mensen weten dat er instanties zijn die zich voor hen willen inzetten.

Wat is er te doen?

Tijdens de Winterfair verkoopt Sterk@Werk allerlei decoratiespulletjes en leuke producten zonder BTW. In de lunchroom kan iedere gast iets lekkers krijgen bij een kopje koffie of thee. De mensen van Huis van de Waard verkopen zelfgemaakte producten, net als de deelnemers van het project Jij bent in Beeld. Vluchtelingenwerk Nederland zorgt voor lekkere hapjes die verschillende statushouders zelf hebben gemaakt naar recepten uit het land van herkomst. De kringloopwinkel is extra geopend en verkoopt onder andere kerstartikelen. Daarnaast zullen we een speciale kortingsactie hebben.

De Winterfair duurt van 16.00 tot 21.00 uur. De lunchroom is extra geopend van 19.00 tot 21.00 uur.

#

Comments are closed